Figuranten/acteurs gezocht door ‘Het Groote Hoofd’

Noordkade
Foto: Veghel.nieuws.nl

Het Groote Hoofd is druk bezig met de repetities voor de nieuwe productie “de VeeVoederFabriek”, die op 31 maart a.s. aan de Noordkade in première gaat.

De VeeVoederFabriek”  is een nieuw sociaal drama, dat zich afspeelt in een bepaald tijdsgewricht, waarin zekerheden  en vaste waarden als geloof, een hiernamaals, eeuwige trouw, gezin als hoeksteen en arbeid langzaamaan verdwijnen. Een sage over een arbeidersparadijs dat op instorten staat. De speelperiode is van 31 maart tot 17 april 2016 op de Noordkade.

Het Groote Hoofd is dringend op zoek naar jou!

Voor dit stuk is HGH op zoek naar enthousiastelingen, die graag mee willen spelen in deze professionele theatervoorstelling. Je doet ervaring en nieuwe kennissen op, je krijgt een kijkje achter de schermen en je krijgt een versnelde theateropleiding, waarin je acteertechnieken krijgt aangereikt onder begeleiding van de professionele regisseur Anny van Hoof. Ervaring niet nodig!

hetgrootehoofd

Iedereen kan zich aanmelden; Het Groote Hoofd is op zoek naar allerlei soorten mensen: jong/oud/dik/dun/zwart/wit/bruin/geel/vrouw/man; kortom; iedereen! Het enige dat van je gevraagd wordt is: Inzet.

Ben jij die gene of ken jij iemand laat het weten. Als je interesse of vragen hebt stuur dan een e-mail naar [email protected].

Crowdfunding campagne

Het Groote Hoofd is gestart met een crowdfunding campagne, om de productie van ”De VeeVoederFabriek” qua budget wat meer ruimte te geven. Op de website van Voor de kunst kun je alles hierover lezen!

De kaartverkoop start binnenkort. Wil je vast reserveren, stuur een bericht naar [email protected].

Reacties