VOW Meisjes A1 schittert op uitreiking SportAwards Veghel

Foto: CDN

In een mooi gevulde Blauwe Kei wisten de meiden van VOW uit Zijtaart op woensdag 30 maart maar liefst twee prijzen in de wacht te slepen.

Het meisjes A1 team was genomineerd in de categorie ‘sporter 2015’. Met nog twee genomineerde sportsters naast zich was het spannend, maar de jury was het er unaniem over eens dat de oranjewitte meiden zich als team tot sporter van het jaar 2015 mag noemen.

Ongekende klasse

Met vijf kampioenschappen op rij en dit seizoen uitkomend in de hoofdklasse hebben zij aldus de jury prestaties van ongekende klasse neergezet. Daarnaast benoemt de jury ook dat sporten bij een vereniging meer is dan alleen het leveren van een teamprestatie. Ook de inzet van de meiden binnen de totale vereniging wordt geprezen.

Trots

Al met al een waardering om trots op te zijn. Naast de Awards was er ook een publieksprijs in de wacht te slepen. De meiden hadden het podium nog maar net verlaten na de uitreiking van hun Award toen zij weer terug geroepen werden. Het team heeft namelijk ook de waardering van het publiek gekregen en ook deze prijs mochten ze met het hele team in ontvangst gaan nemen.sg1

Reacties