Tafeltje 13; Blogger Anita ter Huurne laat zien wie ze is

Foto: Veghel.nieuws.nl

Anita ter Huurne was een verlegen meisje en trad niet graag op de voorgrond. Na een burn-out moest zij haar leven een andere wending geven en wilde zij anderen daarin betrekken. Nu maakt zij via haar blog, mensen deelgenoot van haar leven.

“Ik blog sinds augustus 2014 op Mindjoy. Anderen deelgenoot maken van mijn leven was iets dat ik eerder niet durfde. Bang dat het niet interessant genoeg was, of dat mijn mening niet goed zou overkomen. Toen ik in 2013 een burn-out kreeg moest ik wel aan mijzelf gaan werken en mijn kijk op dingen veranderen. Ik ben intensief aan de slag gegaan. Vooral met mindfulness ben ik nog druk bezig en met hoe dat kan helpen in het dagelijks leven.”

Anita
Anita

Anita

“Mindfulness Maandag is door mij in het leven geroepen om anderen te inspireren maar ook omdat ik wilde weten hoe mindful anderen zijn. Iedere eerste maandag van de maand laat ik iemand aan het woord door zeven vragen te beantwoorden in mijn rubriek ‘Hoe mindful is‘. Zelf wilde ik ook meer gaan produceren in plaats van alleen te consumeren op het internet en via boeken. Na twaalf jaar studie en veel blogs en Youtube kanalen te hebben gevolgd, wilde ik anderen toch laten weten wie Anita is.”

Kwaliteit boven kwantiteit

“Ik schrijf over mindfulness, wijsheden en positiviteit. Maar je kan op Mindjoy ook terecht als je nieuwe producten en sites wil ontdekken, uit-tips en als je op zoek bent naar leuke weetjes. Mijn blog betekent voor mij dat ik dingen van mij af kan schrijven, zaken aanpak die ik anders zou laten liggen. Het is een leuke community waar ik al veel leuke en inspirerende mensen door heb leren kennen. Bloggen is een hobby die ik naast mijn baan in de gehandicaptenzorg doe. Daarom kies ik kwaliteit boven kwantiteit en zet ik vier dagen per week een artikel online, zonder commerciële doeleinden.”

Transparant

Anita krijgt wel mailtjes van bedrijven met de vraag of zij een artikel over een product of dienst wil schrijven. “Ze willen dan een samenwerking aangaan. Als het bij Mindjoy past doe ik dit wel eens maar het moet niet de overhand nemen. Het beïnvloedt mijn mening ook niet en k vermeld het altijd onderaan het artikel. Soms maak ik ook gebruik van affiliate-links. Transparatie hierin is erg belangrijk en daarom staat het allemaal vermeld in mijn disclaimer.”

 

Reacties